privat børnepasser, natur dagplejer, Helle Buur Larsen, Tulstrup, Ikast, natur og omsorg privat, pasningsordning i ikast

Vores private pasningsordning. 

Helle har været dagplejer siden 1996 og startede op men Natur&Omsorg i Juni 2014.

Leif er gået med i natur&Omsorg i September 2016, efter et arbejdsliv, som tekniker, men altid været med på sidelinjen i dagplejen i hjemmet.

 Vi er gift og har sammen 4 børn, de tre ældste(Louise, Casper og Emil)  er flyttet hjemmefra, Alberte på 17 bor her. Derudover har vi 3 børnebørn.

 Vi bor i Tulstrup, lige udenfor Ikast, på en skøn lille plet med en masse dejlig plads.

Vi vægter en daglig rytme, trygheden og nærværet højt. Det er også derfor vi sjældent kører i bil med børnene og ikke tager til ret mange store event, da vi ved børnene får disse oplevelser sammen med forældrene. Så kan tiden hos os være præget af nærværd i det trygge hjemmemiljø, hvor planer aldrig er mere faste, end de kan laves om, alt efter børnenes behov.

Fra 1 April - 1 Okt spiser vi mindst et måltid ude, enten i madpakkehuset, i gårdspladsen under taget eller når vi tager på "udflugt".
Vi er certificerede hos de grønne spirer, og har både det grønne flag og det blå flag. Det grønne er arbejdet i og med naturen og det blå er bevægelse i naturen. 

Vi følger vores årsplan og kommer ind omkring de styrkede læreplaner i løbet af året.

Vi får besøg af komunens dagplejepædagog/konsulent 3 gange årligt.

Vi elsker dyr, besøger ofte gårde i nærmiljøet og har også høns, som dagligt fodres.

Vi har også en lille hund, nemlig Puzle, som gerne følger os når vi er ude, men hun er ALDRIG alene med børnene.
Her hos os lærer børnene at tage hånd om dyrene, de lærer at have et ansvar om at skulle fodre og passe på dem. 
Vi har også et par plantekasser i haven og et lille drivhus, som vi sår lidt i og sætter nogle kartofler, så de også får fornemmelsen af at hvad fra jord til bord er. Ligesom mad på bål også opleves her.

Indenfor

Mit legeværelse er et dejlig overskueligt rum, som er indrettet efter de behov, jeg syntes børnene har. Vi har en tumle/sovemadras, et legekøkken og så et højt bord, hvor vi kan være kreative eller evt. spise et eftermiddagsmåltid, herunder leges der også hule.

Udover legeværelset, bruger vi næsten hele huset. I gangene spiller vi bold, leger gemmelege og laver motorikbane og i køkkenet sidder vi tit med vores sangkuffert. 

Da vi har god plads, er der også mulighed for at få "alenetid" hvis nogen har brug for det. 

 

 

Udenfor

Min legeplads er stor og det hele er indhegnet så børnene ikke kan komme ud. Her hos os har vi også et kæmpe stort areal som ikke er indhegnet.. det er her - vi tit går på udflugt, vi løber på bakken og rutcher i røret eller bare gemmer os i skoven. Her ligger vores lille bæk også... og det er meget spændende at følge årstiderne i forbindelse med den.

Rundt om

Vi bor jo tæt på Tulstrup by, her vil vi også besøge legepladsen, vi vil gå på markvandringer rundt om hvor vi bor, tage ud og se på bondegårde og besøge ænderne som bor tæt på. Det er også rundt om, vi kigger på dyrespor, plukker hyld og følger årstiderne når traktorene kører på markerne.  

Vi vil også bruge biblioteket, dels til at besøge og låne bøger, men også benytte os af, når de holder sanglegestuer. 

det grønne flag hos leif og helle i natur og omsorg, privat, dagpleje, privat børnrpasning.

Her en vores flag...

legeplads til små børn.

Her er vores legeplads..