privat børnepasser, natur dagplejer, Helle Buur Larsen, Tulstrup, Ikast, natur og omsorg privatbørnepasning

Vores private pasningsordning. 

Helle har været dagplejer siden 1996 og startede op men Natur&Omsorg i Juni 2014.

Leif er gået med i natur&Omsorg i September 2016, efter et arbejdsliv, som tekniker, men altid været med på sidelinjen i dagplejen i hjemmet.

 Vi er gift og har sammen 4 børn, Louise på 27, Casper på 25, Emil på 21 og Alberte på 15 år, hvor de tre ældste ikke længere bor hjemme. derudover har vi et barnebarn.

 Vi bor i Tulstrup, lige udenfor Ikast, på en skøn lille plet med en masse dejlig plads.
Fra 1 April - 1 Okt spiser vi mindst et måltid ude, enten i madpakkehuset, i gårdspladsen under taget eller når vi tager på "udflugt".
Vi er medlem af de grønne spirer og har det grønne flag, samt certiferkat på at være naturdagplejere. Vi følger vores årsplan og kommer ind omkring alle læreplanstemaer i løbet af året.

Vi får besøg af komunens dagplejepædagog/konsulent 3 gange årligt.

Vi går i legestue og mødes med gruppen ca. en gang om ugen.

Vi har på legepladsen et par høns. Der skal plukkes græs til en kanin og nogle gange har vi et par grise der også skal fodres.
Vi har også en lille hund, nemlig Puzle, som gerne følger os når vi er ude, men hun er ALDRIG alene med børnene.

Her hos os lærer børnene at tage hånd om dyrene, de lærer at have et ansvar om at skulle fodre og passe på dem.
Vi har også et par plantekasser i haven og et lille drivhus, som vi sår lidt i og sætter nogle kartofler, så de også får fornemmelsen af at hvad fra jord til bord er. 

Indenfor

Mit legeværelse er et dejlig overskueligt rum, som er indrettet efter de behov, jeg syntes børnene har. Vi har en tumle/sovemadras, et legekøkken og så et højt bord, hvor vi kan være kreative eller evt. spise et eftermiddagsmåltid, herunder leges der også hule.

Udover legeværelset, bruger vi næsten hele huset. I gangene spiller vi bold, leger gemmelege og laver motorikbane og i køkkenet sidder vi tit med vores sangkuffert. 

Da vi har god plads, er der også mulighed for at få "alenetid" hvis nogen har brug for det. 

 

 

Udenfor

Min legeplads er stor og det hele er indhegnet så børnene ikke kan komme ud. Her hos os har vi også et kæmpe stort areal som ikke er indhegnet.. det er her - vi tit går på udflugt, vi løber på bakken og rutcher i røret eller bare gemmer os i skoven. Her ligger vores lille bæk også... og det er meget spændende at følge årstiderne i forbindelse med den.

Rundt om

Vi bor jo tæt på Tulstrup by, her vil vi også besøge legepladsen, vi vil gå på markvandringer rundt om hvor vi bor, tage ud og se på bondegårde og besøge ænderne som bor tæt på. Det er også rundt om, vi kigger på dyrespor, plukker hyld og følger årstiderne når traktorene kører på markerne.  

Vi vil også bruge biblioteket, dels til at besøge og låne bøger, men også benytte os af, når de holder sanglegestuer. 

Her ses vores sandkasse...

Her er vores legeværelse..